Yılbaşı Kurabiyesi

Malzemeler

250 gram tereyağı veya margarin
1 su bardağı toz şeker
Yarım su bardağı sıvı yağ
Yarım su bardağı süt
1 çay kaşığı zencefil 
Yarım çay kaşığı tarçın
1 paket vanilya
1 paket kabartma tozu
4. 5 su bardağı un
2 yemek kaşığı nişasta

Yapılışı
1. Süt, yağlar ve şeker iyice çırpılır.
2. Un, nişasta, vanilya, zencefil, tarçın ve kabartma tozu ayrı bir kapta karıştırılır.
3. Azar azar yağlı karışıma unlu karışım eklenerek iyice yoğrulur.
4. Merdane yardımıyla yarım parmak kalınlığında açılır ve kurabiye kalıpları ile kesilerek tepsiye dizilir.
5. 180 derece ısıtılmış fırında pişirilir.